Stresscoaching

Hjælp til at forebygge og reducere stress
Stresscoaching og stressbehandling er samtaleforløb til dig der føler dig udbrændt eller stresset og oplever stress-symptomer i en grad der belaster din fysiske og psykiske sundhed. Alle oplever og reagerer forskelligt på stress, og du kan være sikker på, at jeg støtter dig med både rådgivning, vejledning og coaching alt efter dit behov og din individuelle situation.

Eksempler på temaer i stresscoaching

  • Vejledning og redskaber til stressreducering her og nu
  • Hjælp til at identificere symptomer på stress og de situationer der stresser dig
  • Metoder til at mindske f.eks. bekymringer og tankemylder
  • Hjælp til at etablere og rumme kontakt til krop, tanker og følelser
  • Afklaring af værdier, faglige og personlige ressourcer og kompetencer
  • Opmærksomhed på grundantagelser, valg og handlemuligheder i livet
  • Styrketræning af personligt lederskab i eksistentielle og arbejdsmæssige vilkår
  • Rådgivning i handlingsplan og kommunikation med f.eks. din leder
  • Coaching og støtte i at træffe gode valg og fravalg i dit liv og din karriere

Med et ekstra sæt øjne ser du mere klart

Det kan være svært at overskue komplekse livsomstændigheder eller arbejdsrelaterede udfordringer og gøre noget ved symptomer på stress på egen hånd. I stresscoaching skaber vi et fortroligt og tillidsfuldt rum, hvor du får ro og vejledning i at spotte stress-symptomer og genetablere balance og kontakt til dig selv. Igennem vores samtaler støtter jeg dig i at reflektere over det der sker i dit liv og skabe den forståelse og indsigt der skal hjælpe dig til træffe gode valg og fravalg i dit liv.

Mere end coaching
Du kan forvente, at jeg stiller mig til rådighed med personlig ro samt teoretisk og praktisk forankring i eksistentiel psykologi, ledelse, psykisk arbejdsmiljø og viden om stress. Min opmærksomhed er rettet mod både menneskelige og organisatoriske mål, udfordringer og vilkår og jeg har gennem mit virke som leder, erhvervscoach og psykoterapeut mange års erfaring i at støtte og styrke mennesker i stressrelaterede udfordringer.

Det praktiske

Stresscoaching kan aftales privat eller gennem din arbejdsplads. Et forløb strækker sig ofte over 5 – 8 sessioner, og du binder dig kun for de samtaler du booker.

Sted:

Samtalerne foregår som udgangspunkt i mine lokaler Dæmningen 41A, 2 sal i Vejle midtby. Online eller tlf er også en mulighed.

Pris til private:

Hvis du henvender dig privat og selv skal betale for stresscoaching, kan du forvente en timepris mellem 1000 – 1250 inkl. moms. Nedsat pris hvis du er ledig eller studerende. Prisen dækker 60 min. coaching og rådgivning samt min forberedelse.

Pris til organisationer:

Min timepris for firmabetalt stresscoaching til medarbejdere og ledere er mellem 1200 – 1500 kr. ekskl. moms. Prisen dækker 60 min. coaching og rådgivning samt min forberedelse f.eks. gennemsyn af materiale. Kontakt mig for et tilbud, hvis du ønsker coaching til flere i din organisation.

Afbud:

Afbud senest kl. 9.00 dagen før den aftalte tid ellers opkræves fuldt honorar.

Kontakt mig gerne for en indledende og uforpligtende introduktion og forventningsafstemning.

Send en forespørgsel nu – eller ring til mig på 24 85 47 90.