Om Trine Loklindt

Erfaring

Fagligt, teoretisk og praktisk trækker jeg på 12 års erfaring som leder i senior positioner hos henholdsvis Danmarks Radio og LEGO Koncernen samt en uddannelse som Coach og Eksistentiel Psykoterapeut MPF. Har haft selvstændig virksomhed siden 2014 og har praksiserfaring med mange forskellige udfordringer – f.eks. i ledelsesrollen, i relationer, i selvopfattelse eller i mødet med stress, ledighed eller livskriser.

Læs mere om min erfaring her.

Ydelser

Jeg er samtalepartner for både erhvervskunder og private klienter, og jeg navigerer dagligt mellem ledercoaching, karrierecoaching og stresscoaching. Min blog og mit virke som eksistentiel psykoterapeut er flyttet til meningmedmere.dk, hvor du kan kontakte mig vedr. eksistentiel psykoterapi.

Tilgang

Jeg arbejder i alle mine samtaler med en eksistentiel tilgang og en fænomenologisk orienteret metode, da jeg oplever den som en meningsfuld og effektiv vej til at støtte andre i at klarlægge og reflektere over (arbejds)livets dilemmaer og skabe positive forandringer i tilværelsen.

Læs mere om min tilgang her.

Hvis du vil vide mere

Læs mere om mit karriereforløb og mine erfaringer på LinkedIn her.