Ledercoaching

Kender du det, at drift og daglige ildebrande sluger al din tid, så f.eks. ledelsesopgaver, refleksion og udvikling er noget der sker i de sene aftentimer eller måske slet ikke? 

Ledercoaching sætter fokus på dit lederskab.

Ledercoaching er et fortroligt rum, hvor du stikker hovedet op fra driften og får kompetent støtte i at se dig selv og din ledelsespraksis i øjnene. Gennem dialog og refleksion bidrager ledercoaching til nye perspektiver, indsigter og handlemuligheder, som kan være svære at få øje på alene eller midt i stormen. 

Bliv en bedre leder med ledercoaching.

Du kan forvente, at du styrker dit overblik, din selvindsigt og dit personlige lederskab –  dét der kan hjælpe dig til, at acceptere vilkår du ikke kan ændre, håndtere dilemmaer du ikke kan løse, og træffe beslutninger du ikke har garanti for er de rette. 

Du vil opleve en større opmærksomhed og frihed i dit lederskab. Din beslutningskraft og handlekraft styrkes, da de får rødder, der stikker dybere end de strategiske og forretningsmæssige mål og resultater. De får også rod i dig, dine værdier og det der gør dig værd at følge. 

Ledercoaching tager afsæt i mål og aktuelle ledelsesmæssige problemstillinger. F.eks. hvis du:

 • skal træffe beslutning i en specifik ledelsesudfordring og ønsker at afklare perspektiver og handlemuligheder.
 • gerne vil skabe større indsigt i egen ledelsesfilosofi og f.eks. definere og kommunikere dit personlige ledelsesgrundlag.
 • oplever mange konflikter og gerne vil være bedre til at skabe tillidsfulde relationer.
 • har demotiverede medarbejdere som du gerne vil hjælpe til at genfinde motivation og arbejdsglæde.
 • mærker udbrændthed eller stress og gerne vil genfinde retning og personlig ro.
 • ønsker sparring i din opfølgning på lederevaluering eller medarbejdertrivselsundersøgelse.
 • er ny leder der ønsker sparring og rådgivning der hjælper dig godt igang i din nye rolle.
 • er gået i stå i karrieren eller overvejer karriereskifte og ønsker coaching på retning, kompetenceprofil og materiale.

Vælger du ledercoaching hos mig kan du forvente:

 • En fortrolig og dedikeret samtalepartner med mere end 12 års ledererfaring og resultater med at forbedre medarbejderengagement, trivsel og performance hos DR og LEGO Koncernen.
 • Solid forretningsforståelse og mange timers praksiserfaring fra samtaleforløb med ledere fra alle niveauer bredt i den offentlige sektor samt private virksomheder.
 • En tilgang der kombinerer teoretisk og fagligt fundament indenfor ledelse, eksistentiel filosofi og psykologi.
 • At du bliver mødt med en forventning om at du er villig til at arbejde med dig selv og dit lederskab.

Det praktiske

Ledercoaching kan aftales privat eller gennem din arbejdsplads, og du binder dig kun for de samtaler du booker.

Tid: Et forløb består ofte af 5 møder á 1,5 times varighed. Jeg arbejder med rådgivning, coaching og terapi på fuld tid og er fleksibel ift. tid på dagen. Aften efter aftale.

Sted: Samtalerne foregår som udgangspunkt i mine lokaler Dæmningen 41A, 2 sal i Vejle midtby. Møder på din arbejdsplads eller over Skype er også en mulighed.

Afbud: Afbud senest kl. 9.00 dagen før den aftalte tid ellers opkræves fuldt honorar.

Pris: Min timepris for ledercoaching er kr. 1200,- ex. moms. Et forløb på 5 sessioner á 90 min. koster således kr. 9000,- ex. moms. Mulighed for nedsat timepris hvis du selv skal betale udgiften og ved aftale om tider hverdage mellem kl. 10.00 – 14.00. Kontakt mig venligst for et tilbud.

Kemi og forventningsafstemning er afgørende for effekten af dit forløb, så jeg afsætter gerne 1/2 time til en uforpligtende dialog, inden vi beslutter os for et samarbejde.

Kontakt mig gerne hvis ledercoaching lyder som noget for dig.

Send en forespørgsel her – eller ring til mig på 24 85 47 90.